Ferieboliger i Spanien. Velkommen til Punta Marina ved Torrevieja!
Ferieboliger til leje i Spanien. Længes du efter sol og varme ved dejlige spanske badestrande - vil du gerne forlænge sommeren eller din golfsæson i Spanien - trænger du til et afbræk i den mørke danske vintertid - vil du gerne holde en hyggelig ferie med børnene - er du naturelsker eller kan du lide en aktiv ferie med dykning eller fiskeri....

Torrevieja og området ved de gamle saltudvindingssøer i Spanien og Costa Blanca kysten byder på mange muligheder. Punta Marina er et eksklusivt feriebolig kompleks bygget tæt ved både havet, saltsøerne og nogle af spaniens bedste golfbaner samt den gamle havneby Torrevieja.

Ferieboligerne er af meget høj standard og ligger i et dejligt grønt lukket parkområde med swimmingpool og hyggelige gangstier og til hver feriebolig hører en stor dejlig tagterrasse. Det lokale byområde ved Punta Prima byder på talrige butikker, restauranter m.v. og så er der blot 4 km til Torrevieja.

Det er muligt at leje 2 ens ferieboliger, der kun ligger et stenkast fra hinanden. I hver bolig er der op til 6 sovepladser.

Læs mere om området og de 2 ferieboliger i Punta Marina vha. menuen øverst på siden.Feriebolig til leje i Spanien,
golf ferie, familie ferie ved Costa Blanca solkysten, Punta Marina, Punta Prima ved Torrevieja